Mit navn er Kristine Lindbjerg. Jeg er grafisk designer. Jeg bor og arbejder i Sydney, Australien. Jeg stiftede Lindbjerg Grafik i 2000 i København, Danmark og Lindbjerg Graphic Pty Ltd i Sydney i 2010.

Jeg ELSKER mit arbejde og lægger hjerte og sjæl i hvert eneste projekt. Jeg nyder at se, hvordan jeg kan forvandle en flok af ideer og tekst til en smuk visuel identitet.

Hvert projekt jeg arbejder med, udvider min horisont og beriger mig, som person. Én dag arbejder jeg på at designe et logo, næste dag designer jeg en kogebog for ind imellem at skabe en visuelle identitet. Det er præcis, hvad jeg elsker ved mit job: Mangfoldigheden af mit arbejde og muligheden for at have en positiv indflydelse på hvert enkelt projekt. Dét driver mig, og gør mig ivrig efter at komme på kontoret hver dag.

Mine kunder omfatter blandt andet; Gyldendal, Lindhardt og Ringhof, Koustrup & co., Marmorkirken, Bibelselskabet og Politiken samt Murdoch Books, Hardie Grant og Allen & Unwin samt en bred vifte af private virksomheder.

Min stil er enkel og klassisk. Jeg har 20 års erfaring i at skabe smukke grafiske løsninger med det materiale og budget, som er til rådighed.